Header Image

Translate

donderdag 2 juli 2015

Workflow Werknemer-ID is niet ingesteld of de record voor %1, %2 is niet gevonden.

Bij het aanbieden van bijvoorbeeld een inkooporder aan de workflow worden verschillende automatische controles uitgevoerd. De foutmelding Werknemer-ID is niet ingesteld of de record voor %1, %2 is niet gevonden. geeft heel feitelijk aan wat er fout is.
Voor elke medewerker moet een bijbehorende gebruiker zijn aangemaakt. Of anders gezegd aan elke gebruiker moet een medewerker zijn gekoppeld.
Controleer bij systeembeheer, gebruiker



Optie Relaties:
Gebruiker zonder relatie
Voor deze gebruiker bestaat geen relatie, zoals de foutmelding "Werknemer-ID is niet ingesteld of de record voor %1, %2 is niet gevonden." ook duidelijk aangeeft.

De volgende situatie geeft echter ook dezelfde foutmelding:  

Gebruiker met een relatie
In de situatie hierboven wordt dezelfde foutmelding gegeven. Dit lijkt incorrect immers er is toch relatie voor de gebruiker? Inderdaad is aan de gebruiker een relatie gekoppeld. Echter de relatie is niet van het type werknemer. Dit is alleen te zien door het ontbreken van een afbeelding onder het kopje medewerker.

Gebruiker met een correcte relatie
Alleen indien een medewerker gekoppeld is aan de gebruiker zal de foutmelding Werknemer-ID is niet ingesteld of de record voor %1, %2 is niet gevonden. niet voorkomen. Het verschil met de voorgaande koppeling is het icoontje onder de kolom medewerker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten